Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostgratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Mina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve lieve Mina, vanochtend hebben we elkaar 30 min aan de lijn gehad en we spraken over de situatie. Ik heb jou als laatst niet kunnen bedanken, mijn credits waren op. Ik spreek jou de laatste tijd bijna dagelijks en je helpt mij door deze situatie erdoor heen. Heel erg bedankt en ik waardeer het zo erg. Jouw waarnemingen kloppen altijd. Ik ben blij dat ik jou spreek, want je geeft mij rust.

Meid zonder stem ( je weet wel wie ) kusjes en knuffels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Dank u wel voor uw duidelijk inzicht wederom.




Ervaring van Nadine met paragnost Mina   Ervaring van Nadine met paragnost Mina   Ervaring van Nadine geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve Mina, ik bel je regelmatig jou voorspellingen kloppen. Je bent top. Groet F.




Ervaring van F. met paragnost Mina   Ervaring van F. met paragnost Mina   Ervaring van F. geplaatst op 8 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve lieve Mina, zojuist heb ik u niet kunnen bedanken.
Ik heb u vaker gesproken. Gisteren en vandaag rond 20:30 ook weer gesproken over die ene bijzondere situatie haha. Jij hebt zoveel geduld en jij bent echt een hele lieve dame. Jouw meerdere voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ik wil u heel erg bedanken via deze weg :).

Knuffel en kus.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Wat een lieve dame. Veel inzichten gekregen op mijn vermoedens. Veel liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Mina   Ervaring van M. met paragnost Mina   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Bedankt voor het fijne gesprek. U bent een lieve dame.




Ervaring van sinti met paragnost Mina   Ervaring van sinti met paragnost Mina   Ervaring van sinti geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Mina, heel erg bedankt voor al je voorspellingen de afgelopen jaren. Alle voorspellingen zijn uitgekomen. Ook die van eind december jl. Ik ben heel blij met jou als medium. Naast je voorspellingen heb je ook een mooi hart. Je bent eerlijk en je geeft eerlijk advies wat ik heel erg waardeer. Mijn dank is groot.




Ervaring van Hortence met paragnost Mina   Ervaring van Hortence met paragnost Mina   Ervaring van Hortence geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Dankjewel Mina. Ik heb u net gebeld 12.00 uur.
Het was voor mij een prachtig gesprek,u zei rake
Dingen die u echt niet kan weten heel eerlijk ook.
De uitkomst is mooi en zuiver en ik geloof u omdat u ook zo zuiver en eerlijk bentin het geven van consult. Grt. En laat u de uitkomst weten.
Nogmaals bedankt. xxx.




Ervaring van Een beller met paragnost Mina   Ervaring van Een beller met paragnost Mina   Ervaring van Een beller geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Heel bijzondere dame. Heel anders dan de rest. Heb goed gevoel bij haar.




Ervaring van V met paragnost Mina   Ervaring van V met paragnost Mina   Ervaring van V geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Fantastisch gesprek gehad met u. Nu hopen dat alles uitkomt. je hebt me zoveel hoop gegeven, dank u wel Mina.




Ervaring van S met paragnost Mina   Ervaring van S met paragnost Mina   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Zo lief en geduldig. Alle voorspellingen komen uit. Dankjewel lief en mooi mens.




Ervaring van Anne met paragnost Mina   Ervaring van Anne met paragnost Mina   Ervaring van Anne geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Ik heb Mina gisteren voor de 2e keer gesproken en zij zegt dingen die ze niet kan weten. Ook houdt ze je niet onnodig lang aan de lijn wat ook erg fijn is.
Ik vind Mina zeer goed en zij behoort wat mij betreft tot de besten van deze lijn, want haar voorspellingen komen uit.

Lieve groetjes van C.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Vanmorgen heb ik mina gesproken, wat een geweldige medium, bemoedigend en hoopvolle voorspelling, een aanwinst op de lijn.
Ik bel je gauw weer een dikke xxxxx Joy.




Ervaring van Joy met paragnost Mina   Ervaring van Joy met paragnost Mina   Ervaring van Joy geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Mina is zeer goed. Ze was de enige die zo snel zag dat mijn ex nieuwe vriendin heeft. De tijd dat ze duidt komt overeen met mijn eigen aanvoelen. Ze is ook zeer lief en geduldig. Eerlijk is ze ook en spreekt niet enkel mooie woorden die we willen horen maar ook de waarschuwingen in kaarten.
Dank Mina, doe zo verder.




Ervaring van Go met paragnost Mina   Ervaring van Go met paragnost Mina   Ervaring van Go geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Super goed.
Details kon ze geven.
Ik kom zeker terug.
Ik voelde aan dat klopt wat je zegt en zal uitkomen.
Ook tijd heeft ze geduid.
Als het uitkomt laat ik iets weten lieverd.




Ervaring van Saar met paragnost Mina   Ervaring van Saar met paragnost Mina   Ervaring van Saar geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Dank u mina. ik zal u zeker terug bellen .




Ervaring van Nina met paragnost Mina   Ervaring van Nina met paragnost Mina   Ervaring van Nina geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  credits waren op.
Bedankt lieve mina.
Alles heeft me diep geraakt. Dingen verteld en gezien wat mij opnieuw weer duidelijkheid gaf en weten wat ik moet doen. Vertrouwen hebben.

Heel veel liefs .




Ervaring van T met paragnost Mina   Ervaring van T met paragnost Mina   Ervaring van T geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Deze lieve dame verdient heel veel sterren. Mina je bent echt een TOPPER.Liefs J.




Ervaring van J met paragnost Mina   Ervaring van J met paragnost Mina   Ervaring van J geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Hallo Lieve Mina,
Je bent echt een 5 ster medium, alles wat je zei klopt helemaal.Ik wacht nu op de voorspellingen, ik laat je nog weten. Dankje wel.
Julia.




Ervaring van Julia met paragnost Mina   Ervaring van Julia met paragnost Mina   Ervaring van Julia geplaatst op 8 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve Dame Mina,
Ik heb u al vaker gesproken en steeds
weet u mij weer te bemoedigen en dat voelt zo goed.
Ik wens u fijne feestdagen en goed 2019. Anita.




Ervaring van Anita met paragnost Mina   Ervaring van Anita met paragnost Mina   Ervaring van Anita geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve Mina. Ik voelde heel goed hoe je me met jouw woorden en intentie probeerde te bereiken. In een tijd van pijn bereikte je me echt in het consult. En ik heb ook het gevoel dat het helemaal klopt wat je gezegd hebt en ik heb er vertrouwen in. Ik waardeer je heel erg. Dankjewel lieve schat Katerine.




Ervaring van Katerine met paragnost Mina   Ervaring van Katerine met paragnost Mina   Ervaring van Katerine geplaatst op 5 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Ja echt goed. Wonderlijk. Mooi lief schattig vrouwke.




Ervaring van Jolanda met paragnost Mina   Ervaring van Jolanda met paragnost Mina   Ervaring van Jolanda geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve lieve Mina.
Bam, bullseye.
Jij hebt het weer eens gelijk gehad.
jouw voorspellingen zijn zo secuur en nauwkeurig,dat het 85%precies is uitgekomen wat je voorspelde.
Lieverd dank dat ik je heb.
.




Ervaring van G.b met paragnost Mina   Ervaring van G.b met paragnost Mina   Ervaring van G.b geplaatst op 5 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Super goed.




Ervaring van S met paragnost Mina   Ervaring van S met paragnost Mina   Ervaring van S geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Niet te geloven, van de week gebeld. En bonk erop je hebt gelijk gekregen.Weer een voorspelling uitgekomen. Ongelooflijk hoe goed jij alles weet te voorspellen. Chapeau.




Ervaring van Rotterdamse met paragnost Mina   Ervaring van Rotterdamse met paragnost Mina   Ervaring van Rotterdamse geplaatst op 14 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  bedankt voor je steun, je inzichten en je vlotte uitspraken. er is alweer een voorspelling uitgekomen nu wachten op de volgende. Ik ben zeer content.




Ervaring van rotterdamse met paragnost Mina   Ervaring van rotterdamse met paragnost Mina   Ervaring van rotterdamse geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Deze vrouw zag gwn het verleden zonder dat ik iets heb moeten vertellen. Ze is ECHT GOED. En binne 3maanden. Zal ik trg een getuigenis invullen om te bewijzen of ze werkelijk een topper is. Wat betreft mijn toekomst voor spelling
.




Ervaring van F met paragnost Mina   Ervaring van F met paragnost Mina   Ervaring van F geplaatst op 27 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Het is bijna eng gewoon, alles komt uit zoals je voorspelt. Ongelooflijk hoe goed jouw kaartleggingen zijn. Ik ben blij dat ik je gevonden heb.




Ervaring van zotte dame met paragnost Mina   Ervaring van zotte dame met paragnost Mina   Ervaring van zotte dame geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Een supergoed medium. Je hebt een supergave lieve Mina. Je voorspellingen komen altijd uit, en je voelt heel goed aan. Ik zal je zeker vaker bellen. Dank je.




Ervaring van Rotterdamse met paragnost Mina   Ervaring van Rotterdamse met paragnost Mina   Ervaring van Rotterdamse geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Dankjewel voor het gesprek. jij was heel duidelijk. ik heb heel veel vertrouwen in jou. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met paragnost Mina   Ervaring van Anke met paragnost Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Wat een geweldige medium. Mina bedankt voor al je hulp met mijn dochter. Zeer behulpzaam ben je geweest in zo een delicate kwestie .




Ervaring van Loes met paragnost Mina   Ervaring van Loes met paragnost Mina   Ervaring van Loes geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Goede consult van mina gehad. ben tevreden en ze is een schat van een vrouw. bedankt tot snel.




Ervaring van anoniem met paragnost Mina   Ervaring van anoniem met paragnost Mina   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lieve Mina,
Ik heb er geen woorden voor.
Al 2 jaar .ken ik je van de lijn.en tot op heden alles correct.
Dank voor je medeleven en je luisterend oor en altijd je goed advies.
Super bedankt.




Ervaring van G.b met paragnost Mina   Ervaring van G.b met paragnost Mina   Ervaring van G.b geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Lief in het kwadraat.. Lieve lieve mina toppie
Xxx
Anouck .




Ervaring van Anouck met paragnost Mina   Ervaring van Anouck met paragnost Mina   Ervaring van Anouck geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Heel leuk lief vrouwtje, wat ze heeft gezegd komt heel duidelijk overeen met hoe de situatie is. Als haar voorspelling nu ook zo uitkomt. Ben ik hartstikke gelukkig. Ik zal dan ook het eindresultaat laten weten.

Dankjewel Mina, u bent een geweldig heerlijk ding. Als het kon, zou ik u knuffelen. Dat gevoel krijg ik bij u. Mooi mens.




Ervaring van Jolanda met paragnost Mina   Ervaring van Jolanda met paragnost Mina   Ervaring van Jolanda geplaatst op 28 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostgratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden