Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostgratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve lieve Gunter, het is altijd geruststellend om u te spreken. Maar daarnaast bent u een van de liefste mensen die ik ken. Altijd eerlijk en begripvol. Ik hoop op goede tijden.

Uw vaste beller(Jezus, u weet wel) xx.




Ervaring van Duitsland met paragnost Gunter   Ervaring van Duitsland met paragnost Gunter   Ervaring van Duitsland geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Er is niemand zo geweldig als Gunter, lachen dat we doen. Oneindig veel, maar dat doet hij bij iedereen ;) de beste MEDIUM. Bedankt Gunter voor mij telkens weer bij te staan x.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Oprecht een lieverd deze man xx.




Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De liefste, de beste, uniek. En zeer zuiver en puur. Oprecht, begripvol en heeft humor. Goede advies en uiterst integer. Zijn er maar een handjevol van maar deze meneer is er maar 1 van. Thank you for everything my sweet Gunter. We love you. Hele dikke knuffel San. B en familie.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, ik kon je helaas niet meer bedanken. Maar bij deze bedankt voor het geweldige gesprek van net. Je hebt me zo laten lachen en ik zal je op de hoogte houden over deze 4 hahaha. Komt helemaal goed liefs K.




Ervaring van K. met paragnost Gunter   Ervaring van K. met paragnost Gunter   Ervaring van K. geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter, bedankt voor uw tijd.
Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Dit keer ga ik het zeker anders aanpakken en ga niet wachten. Sorry was te laat met opladen en kon het gesprek niet afmaken.




Ervaring van Voetbal met paragnost Gunter   Ervaring van Voetbal met paragnost Gunter   Ervaring van Voetbal geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  U bent de geweldigste. Ik kan weer lachen dankzij u. Onze kanjer. Geen 10 sterren maar 100 voor u. Dank dank dank. We bellen gauw. We love you Gunter. Liefs san en mams.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunther bedankt om mij te begeleiden. Jij was degene die mij in mezelf deed geloven om deze stap te zetten.




Ervaring van K met paragnost Gunter   Ervaring van K met paragnost Gunter   Ervaring van K geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gelukkige verjaardag aan de knapste man ter wereld, en de beste Medium die er bestaat, wens jou het aller beste toe want je verdient het xxx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter spreek hem al jaren de beste en heel goed in zijn voorspellingen lieve mensen bel hem je zal er geen spijt van krijgen liefs aartie.




Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter wat ben je toch geweldig en wat kan ik met je lachen. Hij begint met de situatie te omschrijven, exact zoals ie is, zonder dat je ook maar iets vertelt, behalve je geboortedatum. Bij elk gesprek pikt hij de liefde op, omdat dat nu heel erg bij mij speelt. Ondanks de situatie blijft hij positief, terwijl ik soms al de hoop aan het opgeven ben.
Ik heb je vanavond lang gesproken. En je omschrijving van de uiterlijke kenmerken van mijn toekomstige man/vriend, zoals je hem noemt, was echt GEWELDIG.




Ervaring van EM met paragnost Gunter   Ervaring van EM met paragnost Gunter   Ervaring van EM geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hi Gunter,

Van de week met u gesproken over onder andere of ik nog geld terug krijg wat per ongeluk op een verkeerde oude rekening is gestort. Precies een dag later kreeg ik een bericht dat ik het geld teruggestort zou krijgen maar dat het nog even kan duren, maar diezelfde dag is het nog gestort.

Wilde je dit natuurlijk even laten weten.

Groetjes.




Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met paragnost Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met paragnost Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Heb net een gesprek met deze man gehad en owww wat is deze man goed. Hij omschreef de pijn aan mijn hand zonder daar iets over gezegd te hebben, ook de miskraam die ik heb gehad. Ik heb zoveel vertrouwen in zijn toekomst Voorspellingen. Het is zo fijn om met deze man te praten,.
Ik ga je zeker nog terug bellen.




Ervaring van H. met paragnost Gunter   Ervaring van H. met paragnost Gunter   Ervaring van H. geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Een bijzondere medium. Ik belde hem over de liefde en wist hij direct te vertellen hoe de vork in de steel zit. Ook kon hij mijn toekomstige bruidsjurk beschrijven. Zeker de moeite en geld waard om te bellen. Ik hou je op de hoogte over de ontwikkelingen in de liefde.

Liefs, meisje dat Spaans kan spreken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  U bent de liefste, de beste. U bent bijzonder en oprecht. Is er maar 1 van, merci merci merci voor alles. Woorden schieten tekort in hoe ik u ooit kan bedanken voor uw readingen en advies ect. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Voor de minder leuke dingen maar ook voor de mooie dingen die u vertelt. Nogmaals dank onze lieve Gunter. Ben super blij en dankbaar met u. Dikke kus en knuffel van mij en de familie. Wij spreken elkaar gauw weer lieverd. Dikke kus san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ik had nog niets gezegd en je wist al meteen waarvoor ik belde. Wow. De karakteromschrijving klopte ook als een bus. Fantastisch. Meteen to the point en hele zuivere reading en voorspellingen. Als bonus, los van het onderwerp waarvoor ik belde, gaf je ook nog nuttige tips over mijn eigen gezondheid waar ik mee verder kan. Bedankt.




Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Je hebt het bij het juiste eind. Altijd. Jouw wijze raad heeft mij doen weerhouden van een grote fout die ik anders gemaakt zou hebben.

1000 maal dank. Liefs van Truus.




Ervaring van Truus met paragnost Gunter   Ervaring van Truus met paragnost Gunter   Ervaring van Truus geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Liefste Gunther, ik wou je alvast een fijne Kerst wensen, met de aller beste wensen. Jij verdient ook alleen maar het beste . bedankt voor alles. dikke kus xxx.




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Onze lieve lieve Gunter. Wij wensen jou fijne en warme feestdagen. En dat het licht altijd mag schijnen in uw leven. Dank voor alle gesprekken en dan voor alles. Heerlijke en eerlijke vent van ons. We houden van u en zijn super trots op u. Hele dikke en warme knuffels. We bellen z.s.m. groetkes van san en mama. Xxx.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De beste de liefste en sowieso de grappigste man die ik ken. Alleen maar respect voor u lieve Limburger/WV. Kusjes lieve Guntherrrrrrr kijk al uit naar de kerstfilms ;) x.




Ervaring van Rachel met paragnost Gunter   Ervaring van Rachel met paragnost Gunter   Ervaring van Rachel geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunther ben zo blij jou gesproken te hebben gisteren. heb jou enorm gemist en dankzij jou voel ik mij weer stukken beter. jij bent en blijft een Engel .




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Over de meeting had je alvast gelijk, nu de rest nog.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hey mijn lieve gunter. Ik ga u z.s.m. bellen. Maar ik moest u ff vertellen dat hij terug is. Hij heeft 2 stappen gezet en ik de laatste. Hij praat niet veel. Maar hij is blij en hij neemt initiatief. Ik ben in shock. Toch blijf ik aan mezelf werken en mezelf op nummer 1 zetten. Ik merk dat ik toch pijn ervaar als hij er is. En teleurstelling. Maar hij doet zijn best. Niet te geloven he schat. Ik bel u echt gauw. Uw grootste fan. Dikke knuffel. San.b.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 26 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, el.maestro. topmedium op deze geweldige lijn. Ga zo voort Gunter. Je bent eerlijk, oprecht en je had gelijk betreft die zwangerschap vd melkboer. Ik bel je binnenkort weer. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Gunter   Ervaring van Rita met paragnost Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wauw. Ik zei alleen mijn geboorte datum en in detail kwam de status met degene waar ik verliefd op ben naar boven. Zonder dat ik er uberhaupt een vraag over stelde. Heel bijzonder.




Ervaring van Merel met paragnost Gunter   Ervaring van Merel met paragnost Gunter   Ervaring van Merel geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor uw geduld. Ik heb u net gesproken en viel weg voordat ik had opgeladen. Na twee jaar heb ik eindelijk mijn antwoord. Het is iets wat ik niet had verwacht, maar ben in ieder geval wel verlost. Vind het zo lief dat u gisteren kaarten heb gelegd om te kijken of u iets over het hoofd hebt gezien. U bent de beste. Bedankt voor alles. Belle and the beast met een niet zo happy ending;) Xx.




Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Altijd heel grondig met je verklaringen en tegelijk voorzichtig. Maar ook duidelijk en recht door zee.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter.
Wij hebben elkaar diverse keren gesproken.
Heb een paar keer meegemaakt dat je mij toesprak met datgene wat ik wilde vragen alvorens de vraag te stellen.
Dat geeft al de kwaliteit aan die u heeft.
Ook bleef u volhouden met wat u zag ondanks mijn twijfel en uiteindelijk had u gelijk.

Beste Gunter bedankt.




Ervaring van Paul met paragnost Gunter   Ervaring van Paul met paragnost Gunter   Ervaring van Paul geplaatst op 2 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer en puur en zuiver. De beste die ik ken. Medium Gunter is daarom zeker een aanrader en de moeite echt waard om te bellen. Alles komt ook echt uit op zijn tijd. En ik ben dankbaar dat ik u ken. Heeeel veeeel liefs. Knuffels en kusjes van mij en me mama. XXX Liefs San.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hallo Gunter, je vertelde mij je zag en voelde vlinders. Wel die vlinder is gekomen een lang en mooi gesprek gehad. Ik bel je snel gr M Theresa.




Ervaring van moeder theresa met paragnost Gunter   Ervaring van moeder theresa met paragnost Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dank je Gunter om mij zoveel bevestiging te geven. Ik weet dat het niet aan mij ligt en dat ik mij niet schuldig moet voelen. Ik ga keihard met mezelf aan de slag en weet dat ik zoveel beter verdien. Dank je om zo in mij te geloven. Dikke dikke merci.




Ervaring van Nelle met paragnost Gunter   Ervaring van Nelle met paragnost Gunter   Ervaring van Nelle geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostgratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden