Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostgratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is heel krachtig. Ik heb je vaker gesproken en toen waren er ook voorspellingen uitgekomen. Vorige week heb ik je gesproken, het was een heel gerust stellend gesprek. En tijdens ons gesprek zag je een man, en je zei dat er weer contact zou komen. Dat is uitgekomen en je andere voorspellingen zullen ook uitkomen daar heb ik mijn volle vertrouwen in. Gazali is zeker een aanrader.




Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Het is net als of je met een engel spreekt,
daarom ben meer dan 10 sterren en 10 punten waard.
Ik bel je de volgende x zeker weer terug.
Groetjes van Loes.




Ervaring van Loes met paragnost Gazali   Ervaring van Loes met paragnost Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Zeer aangename man om mee te praten. Heeft ook een goed inzicht op je vragen.




Ervaring van Rita met paragnost Gazali   Ervaring van Rita met paragnost Gazali   Ervaring van Rita geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Bedankt Gazali voor je reading het was echt heel mooi.

J.P.




Ervaring van J.P met paragnost Gazali   Ervaring van J.P met paragnost Gazali   Ervaring van J.P geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali Ik kan je niet genoeg bedanken voor je voorspellingen, alles wat je door hebt gekregen komt werkelijk waar uit. Ik heb zo veel steun aan je gehad in mijn moeilijke tijd.
Ik zou niet weten hoe ik het moet verwoorden, maar je zal best wel snappen wat ik bedoel.
Lieve groet van Anja.




Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, dank je wel weer voor het fijne gesprek.
Ik mag al een geruime tijd van jou ondersteuning en kalmte genieten en het doet mij altijd goed.
Je bent echt een fijne persoonlijkheid en ik denk voor heel veel mensen een rots in de branding. Liefs van mij.




Ervaring van C met paragnost Gazali   Ervaring van C met paragnost Gazali   Ervaring van C geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  In het verleden hebben wij elkaar gesproken, ik had je beloofd om iets leuks te plaatsen bij deze. Je hebt ontzettend je gelijk gekregen je voorspellingen komen nu stuk voor stuk uit nu geloof ik hoe goed jij bent en dat heb je bewezen.
Ik was er sceptisch over, dat is nu helemaal verdwenen Gazali je bent een aanrader.
Groetjes van een moeilijke klant.




Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.




Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik kan zo al 4 voorspellingen opnoemen waarbij Gazali het bij het rechte eind had. Nuchter, eerlijk en geen hokus pokus verhaaltjes. Dankjewel Gazali.




Ervaring van Marian met paragnost Gazali   Ervaring van Marian met paragnost Gazali   Ervaring van Marian geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Net een top gesprek gehad al mijn vragen zijn beantwoordt dankzij jou voel ik me een stuk rustiger en ziet mijn toekomst er een stuk beter uit heb alle vertrouwen in je voorspellingen en kijk er naar uit
dankjewel topper.




Ervaring van Wen met paragnost Gazali   Ervaring van Wen met paragnost Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Deze man is zeer sterk in invoelen, ik hield me muis stil en vroeg hem om naar een foto te kijken en me te laten weten welke energie hij binnenkreeg, wouw hij is echt kei goed, hij zat er knal op zeker de moeite waard om hem te bellen.




Ervaring van A met paragnost Gazali   Ervaring van A met paragnost Gazali   Ervaring van A geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazalli de afgelopen tijd regelmatig gebeld na een relatiebreuk hij was de enigste die heel stellig en vast bij zijn voorspellingen bleef. Overigens hebben vele andere mediums hetzelfde voorspeld maar Gazalli sprak altijd vol overtuiging en dat overtuigde mij dan ook. Nu is er weer contact en hebben we elkaar ook al gezien wat jij dus voorspelde.




Ervaring van Annelies met paragnost Gazali   Ervaring van Annelies met paragnost Gazali   Ervaring van Annelies geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wanneer je in alle eerlijkheid een correct consult wilt waar je werkelijk iets van leert en heldere juiste inzichten krijgt MOET je bij Gazali zijn.
Dank je wel voor ALLES, keer op keer.
Dankbaar dat ik je op 22/1 opnieuw mocht spreken. Excuses voor de enthousiaste hond op het einde.




Ervaring van E met paragnost Gazali   Ervaring van E met paragnost Gazali   Ervaring van E geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Al leek het er naar dat alles de andere kant ging uitlopen..je hield vast aan jou vaststelling, kon het haast niet meer geloven maar jou analyse was de juiste. Hartelijk bedankt om me te begeleiden in dingen los te laten en te vertrouwen op het gevoel. ADTP.




Ervaring van Pouchkine met paragnost Gazali   Ervaring van Pouchkine met paragnost Gazali   Ervaring van Pouchkine geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali. Is sterk, oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Keer op keer zat hij goed, en zijn advies is goud waard. Hij brengt mij telkens weer in balans ik voel me omringd met vreugde en een veilig gevoel dankjewel daarvoor.




Ervaring van Martina met paragnost Gazali   Ervaring van Martina met paragnost Gazali   Ervaring van Martina geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Het is een kanjer van een medium heel deskundig in zijn vak
respect vol en een maatje om mee te praten.
Dank voor alles en tot de volgende x.




Ervaring van Juul met paragnost Gazali   Ervaring van Juul met paragnost Gazali   Ervaring van Juul geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, je had weer gelijk. Ik heb je gisteravond huilend opgebeld, je stelde me gerust en zei dat er geen reden was om me zo druk te maken. Je voelde drukte en vermoeidheid. vanmorgen vroeg heb ik een berichtje ontvangen. Hij was net geland, en was 49 uur aan 1 stuk door bezig geweest.Gazali, ik weet niet hoe je het doet, maar ik ben je dankbaar voor je geduld. Tot nu toe heb je altijd gelijk gehad, en het bewijs werd nu heel snel geleverd. Thanks.




Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, bedankt voor dit jaar. Je bent een bijzonder mens met een mooie gave. Je hebt in wat je zag altijd gelijk gehad. We moeten alleen nog even geduld hebben naar dat waar ik op aan het wachten ben. Bedankt dat je altijd naar mij luistert en adviseert.
En vooral voor de persoon die je bent.
Lieve groet een heel gezond 2020 en alle goeds.
( aliens aan de telefoon) dan weet je wie ik ben hihi.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Fijne feestdagen lieve Gazali, bedank voor de mooie je readings en wijze woorden van het afgelopen jaar. We spreken elkaar snel weer.
Liefs van Ann.




Ervaring van Ann met paragnost Gazali   Ervaring van Ann met paragnost Gazali   Ervaring van Ann geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  De afgelopen weken voorspelde Gazali een ontmoeting met mijn ex. Ik ben altijd heel sceptisch gebleven echter heeft vandaag deze ontmoeting plaats mogen vinden. Ook dat we weer een setje zullen worden blijkt nu ook uit te komen inmiddels is er al een datum voor de 2e date.




Ervaring van An met paragnost Gazali   Ervaring van An met paragnost Gazali   Ervaring van An geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazalli heeft een groot empathisch vermogen, ik voelde mij begrepen en kon weer lachen. Is oa een goede gesprekspartner om kennis te delen en om tot nieuwe en betere inzichten te komen. Zeker de moeite waard om nog eens te bellen. Het ga je goed.
.




Ervaring van Rosanna met paragnost Gazali   Ervaring van Rosanna met paragnost Gazali   Ervaring van Rosanna geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Beste Gazali, Je kunt je goed instellen op de energie van een ander,
wist dingen die ik kon bevestigen.
Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek.
Ik wil je als nog bedanken voor je mooie consult.




Ervaring van Diana met paragnost Gazali   Ervaring van Diana met paragnost Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Chakeline.




Ervaring van Chakeline met paragnost Gazali   Ervaring van Chakeline met paragnost Gazali   Ervaring van Chakeline geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met paragnost Gazali   Ervaring van Vanessa met paragnost Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Al paar keer gebeld, wat kan deze man goed invoelen. Tot nu toe is alles uitgekomen. Bravo. Echt de moeite waard.




Ervaring van C met paragnost Gazali   Ervaring van C met paragnost Gazali   Ervaring van C geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wij hebben elkaar de afgelopen week gesproken, je voorspelling beginnen te kloppen.
Een paar voorspelingen zijn al uitgekomen nu de rest nog. Ik heb met jou een heel fijn gesprek gehad het was heel inspirerend dank daar voor.
Groetjes van Cindy.




Ervaring van Cindy met paragnost Gazali   Ervaring van Cindy met paragnost Gazali   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Fijne man om mee te praten. Doet duidelijke uitspraken en ook bij het tweede consult dezelfde voorspelling. Geeft inzicht in de gevoelens en beweegredenen van de ander en tips hoe je je het beste kunt opstellen. Gazali is eerlijk en to the point. Nu afwachten of zijn voorspellingen gaan uitkomen. Dan laat ik het zeker weten.




Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Dank voor je steun en luisterend oor en advies. Je bent een schat en een engel.
bij deze geef ik je alle sterren van de hemel.
Liefs Natalie.




Ervaring van Natalie met paragnost Gazali   Ervaring van Natalie met paragnost Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is een topper, ik ben altijd wel een beetje sceptisch als het op mediums aankomt. Ik sta elke x verbaast te kijken, wanneer zijn voorspellingen telkens weer uitkomen. Hij kan de situatie heel goed aanvoelen en omschrijven, een verbazingwekkende medium.




Ervaring van Roos met paragnost Gazali   Ervaring van Roos met paragnost Gazali   Ervaring van Roos geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Bedankt Gazali voor je steun en toeverlaat, heb veel aan je gehad in deze moeilijke tijd.
Ondertussen is er ook veel uitgekomen, je bent een uitblinker hier op de lijn.




Ervaring van Sonja met paragnost Gazali   Ervaring van Sonja met paragnost Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 28 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, jij bent een van de mediums die er niet om heen draait je bent heel duidelijk geen nonsens verhalen.
En neemt niet meer tijd dan het nodig is. De waarnemingen van boven die je doorkrijgt, kan ik helemaal plaatsen.
Je hoort snel terug van mij.




Ervaring van B met paragnost Gazali   Ervaring van B met paragnost Gazali   Ervaring van B geplaatst op 26 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Fantastisch, hopelijk kan ik over n tijdje zeggen dat het klopt .




Ervaring van Astrid met paragnost Gazali   Ervaring van Astrid met paragnost Gazali   Ervaring van Astrid geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, Ik wil je hartelijk bedanken voor je steun en voor je fijne consult.
We bellen al een tijdje met elkaar, je geeft duidelijke inzichten, je bent werkelijk goed niet omdat je zegt wat iemand graag wilt horen, en daarnaast komen je voorspellingen regelmatig uit.
Dank voor je alles ik bel je snel weer.




Ervaring van Annemieke met paragnost Gazali   Ervaring van Annemieke met paragnost Gazali   Ervaring van Annemieke geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali bleef volhouden dat er contact zou komen en dat wij beide zorgvuldig met de relatie om zouden gaan zodra er weer contact was . Contact is er en ondertussen ook een aantal keren afgesproken . Ook aantal keren de vraag gesteld of er een andere vrouw was dan weet je wel wie ik ben hahah.




Ervaring van Anneke met paragnost Gazali   Ervaring van Anneke met paragnost Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostgratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden