Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostgratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostgratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Hey Anny, wij kennen elkaar al paar jaar. Je ben ongelofelijk goed. Jouw voorspellingen komen vroeger of later altijd uit. Ik wil je bedanken voor jouw geduld, goede advies, nauwkeurige voorspellingen en veel lachen. Je bent uniek, je weet het. Ik ben die vrouw dat op de liefde wacht. Groeten uit Belgie




Ervaring van anoniem met paragnost Anny   Ervaring van anoniem met paragnost Anny   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  In 1 woord WAUW WAUW WAAUW wat ben jij goed zeg. Ongelooflijk nooit meegemaakt. Zegt onmiddellijk rake dingen, luistert, laat je uitspreken, rekt geen tijd, rustig, vriendelijk. Hier heeft een mens wat aan een aanrader op deze lijn. Vol verbazing, supervrouw. Nogmaals dankjewel voor je oprechte en duidelijke reading.




Ervaring van Sonja met paragnost Anny   Ervaring van Sonja met paragnost Anny   Ervaring van Sonja geplaatst op 10 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Anny is het enige medium die voor mij de juiste "Tijd" voorspelde ivm een positieve financiele ommekeer. Dat moet je pas kunnen. Dit is nog een verschil met "in het NU". Bedankt Anny.




Ervaring van Chris.C met paragnost Anny   Ervaring van Chris.C met paragnost Anny   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had gelijk mbt de uitspraak van de rechtbank. Er zal een onafhankelijk deskundige aangesteld worden. Je hebt dit al een paar jaar geleden voorspeld en het is tot nu toe precies gegaan zoals je vertelt hebt.
Dikke knuffel en veel liefde.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Dank je wel voor de wijze raad en juiste voorspellingen.
Ik heb alle vertrouwen in je. Zo een wijze en vriendelijke vrouw. Nogmaals dank je wel, je hebt een geweldige gave. Groetjes.




Ervaring van Sarah met paragnost Anny   Ervaring van Sarah met paragnost Anny   Ervaring van Sarah geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  In een woord WAUW. Ik heb u zojuist gesproken over T. en nogmaals bedankt. Ik ben zo blij dat ik u heb leren kennen .Heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Anny   Ervaring van Nathalie met paragnost Anny   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Beste Anny, voor mij bent je de beste medium van Nederland. Je heb altijd een luistert oor voor me. Je staat altijd ook altijd voor me klaar en ben je altijd eerlijk.

Er zijn zo veel dingen die zij in de kaarten zag uitgekomen. Als ik die moet benoemen ben ik niet klaar met schrijven. Anny, je bent een goede en een geweldige vrouw. Dikke kus. Gr. V.




Ervaring van V. met paragnost Anny   Ervaring van V. met paragnost Anny   Ervaring van V. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  lieve Anny heb je deze week 2 keer gesproken. Je had wederom gelijk. je gaf aan dat er binnen een aantal dagen contact gezocht zou worden en idd. Ook gaf je aan dat ik moet loslaten. Jeetje wat is dat moeilijk. Nogmaals bedankt. Ik houd je op de hoogte, lieve groetjes.




Ervaring van Amina met paragnost Anny   Ervaring van Amina met paragnost Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve Anny, je had helemaal gelijk. Binnen een week 2x contact gehad. Hopelijk duurt t allemaal niet zo lang. Lieve groet.




Ervaring van Amina met paragnost Anny   Ervaring van Amina met paragnost Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Wauw. Ik hoefde niks te zeggen, Anny voelde al gelijk aan wat er speelde. Bedankt voor alle mooie adviezen en ik heb er alle vertrouwen in dat uw mooie voorspellingen uitkomen. Ik bel zeker terug.
.




Ervaring van I met paragnost Anny   Ervaring van I met paragnost Anny   Ervaring van I geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Anny is een echte topper. Is eerlijk en oprecht en recht door zee. Wist mij de vorige keer precies te vertellen hoe t zat en is uitgekomen. Anny is voor mij the best. Dank je wel lieverd. Amina.




Ervaring van Amina met paragnost Anny   Ervaring van Amina met paragnost Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Dag lieve mevrouw. Ik heb u vannacht gesproken over mijn grote liefde. En u bent echt zuiver en super eerlijk. Ik waardeer onze gesprek enorm. Mede door uw waarnemingen weet ik hoe en wat ik moet doen. En u heeft ook echt humor. Ben dankbaar dat ik u heb aangetroffen nog zo laat. Super dank mevrouw. Fijne feestdagen .




Ervaring van San.b met paragnost Anny   Ervaring van San.b met paragnost Anny   Ervaring van San.b geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve Anny, wat kan ik uren met je kletsen maar dat lijkt me niet verstandig haha. Je hebt gelijk gehad. Wat je vertelde kwam binnen 24u uit. Wacht nu geduldig af op de rest. Ik heb er vertrouwen in. Hou je op de hoogte. Veel liefs. XOXO.




Ervaring van Cynthia met paragnost Anny   Ervaring van Cynthia met paragnost Anny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Zou je laten weten als er weer contact was gekomen. Vandaag heeft ze een bericht gestuurd dat de vriendschap er nog is. Zal mij aan je wijzen woorden houden en niets opdringen en het allemaal laten lopen zoals het lopen zal volgens jou. En wij weten de uitkomst..
Dank je wel. Je leerling.




Ervaring van Je leerling met paragnost Anny   Ervaring van Je leerling met paragnost Anny   Ervaring van Je leerling geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je gaf een tijd geleden aan dat de aanvraag voor de invalideparkeerkaart op zich zou laten wachten, want hij zou zijn blijven liggen. Ik moest er volgens jou achteraan bellen, want ik zou hem wel krijgen evenals de parkeerplaats voor de deur. Deze mocht ik volgens jou zelf uitkiezen en deze zou sneller gerealiseerd zijn dan de 8 tot 10 weken dat ik na het verkrijgen van de kaart zou moeten wachten, omdat ze zouden afwijken van de procedure. Inderdaad was door de vakantie de parkeerkaart ergens op een bureau beland en hadden ze er niets meer mee gedaan. Binnen een week had ik de keuring en anderhalve week later de kaart. Vandaag heb ik gebeld voor de parkeerplaats en ze belden me later terug dat ze alle goedkeuringen hadden, ik mocht zelf aangeven welke plaats ik wilde en waarschijnlijk is deze eind volgende week al gerealiseerd, omdat ze gaan afwijken van de procedure. Dat zou inhouden dat het dan binnen 2 weken na de kaart gerealiseerd zou zijn. Nu is het bij mij wel..eerst zien dan geloven (wat instanties betreft), maar tot dusver heb jij wederom voor de zoveelste X gelijk. Dikke knuffel.




Ervaring van Ongelovige thomas met paragnost Anny   Ervaring van Ongelovige thomas met paragnost Anny   Ervaring van Ongelovige thomas geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Anny, bedankt dat je mij weer rustig heb weten te krijgen. Er is toen veel uitgekomen, dus ik heb er alle vertrouwen in.
Bedankt.




Ervaring van Sherida met paragnost Anny   Ervaring van Sherida met paragnost Anny   Ervaring van Sherida geplaatst op 18 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Bedankt voor onze babbel. Het meeste van wat je had gezegd is uitgekomen, ook al is het niet altijd positief. Toch ben ik blij met deze waarschuwingen omdat het mijn alertheid wel verscherpt. Ook andere zaken zijn er misschien nog niet, maar toch ervaar ik een ontwikkeling. Dank je wel.




Ervaring van collega met paragnost Anny   Ervaring van collega met paragnost Anny   Ervaring van collega geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve lieve Anny, Ik heb je vanmorgen gebeld wat ben je goed, je weet wat ik heb meegemaakt en dat gaat vloeiend zonder te happeren. Wat ik van andere mediuns wel heb, en ze moeten eerst nadenken voor dat ze gaat voorspellen. Top Anny nogmaals bedankt ik raad iedereen aan jou te bellen. Laat je weten hoe het verder afloopt met mij.Veel Liefs en warrmte Mar. XOXOXO .




Ervaring van Mar. met paragnost Anny   Ervaring van Mar. met paragnost Anny   Ervaring van Mar. geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Aangename directe, warme persoonlijkheid.donkere, of roze wolken die aankomen drijven zij zal het u zeggen zonder omwegen. Praat niet naar de mond, dat maakt het dat zij "Anny" is.
Grts uit Mechel.




Ervaring van Chris met paragnost Anny   Ervaring van Chris met paragnost Anny   Ervaring van Chris geplaatst op 27 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve Anny
Je had wederom gelijk. Ik krijg nogmaals een injectie tegen de pijn op zeer korte termijn.
Geeft mij vertrouwen in de rest van je voorspellingen. X.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  ik ben dol op Anny. ze is direct, eerlijk, lief en gewoon een heerlijk mens. ook komen haar voorspellingen uit. bedankt en ga zo door. Liefs L .




Ervaring van anoniem met paragnost Anny   Ervaring van anoniem met paragnost Anny   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Anny ik had je vorige week gesproken, ik wilde graag weten waarom mijn vriend zo moe was en wat misschien nog meer kon zijn.
Je legde kaartjes en je pikte gelijk een vrouw op, ik dacht echt nee wtf kan niet, na paar dagen kon ik het niet los laten en kreeg een kans om in zijn telefoon te kijken, en ja hoor ik zag contact met een vrouw. Maar ik weet dat mijn vriend ziet als collega contact en niet als vriendschappelijk ook kreeg ik zelf onheil gevoel bij haar. ik wil je toch snel spreken om te kijken of mijn gevoel klopt .




Ervaring van Anneke met paragnost Anny   Ervaring van Anneke met paragnost Anny   Ervaring van Anneke geplaatst op 12 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  beste anny, heb je gisteren gesproken, en je was heel overtuigend. nu afwachten of de voorspelling klopt en word het huis binnenkort verkocht. hou je op de hoogte.mvg angelique.




Ervaring van Angelique met paragnost Anny   Ervaring van Angelique met paragnost Anny   Ervaring van Angelique geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve anny bedankt voor je fijne en mooie consult .super hoe goed je Alles aanvoelt. ben altijd blij als ik je gesproken heb .kan er weer even tegen bel je snel weer.




Ervaring van Wendy met paragnost Anny   Ervaring van Wendy met paragnost Anny   Ervaring van Wendy geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve Anny, Bedankt voor jouw geduld dit jaar met mij. Telkens dezelfde vraag stellen en kreeg ik weer telkens dezelfde antwoord. Al jouw voorspellingen kwamen eruit. Ik heb alle vertrouwen in je. Je bent een lieve vrouw. Blijf zo doorgaan. Fijne jaarwisseling wens ik je toe en een gelukkig nieuwjaar. Dikke knuffel.




Ervaring van Nelly met paragnost Anny   Ervaring van Nelly met paragnost Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je vertelde dat ik een discussie zou krijgen met een bedrijf of instantie. Je hebt gelijk gekregen, want het stoom komt nog steeds uit mijn oren. Je zei tevens dat het voor mij goed ging aflopen. Ook hierin heb je gelijk, want de toezegging door het bouwbedrijf dat ze me voor de door hun geleden schade gaan compenseren. Toch laat ik het de woningbouw ook nog weten.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 11 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Anny, bedankt voor je zuivere, heldere en oprechte reading. Je reading van twee jaar geleden. De man een manager met twee kinderen is uitgekomen. Ik hoop dat de rest ook zal uitkomen. Dankjewel lieve Anny.




Ervaring van Sherida met paragnost Anny   Ervaring van Sherida met paragnost Anny   Ervaring van Sherida geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve Anny, spreek je al lang. vorig jaar na het verlies van mijn 2 kindjes zei je me november te onthouden. Voor deze poging zei je ja. vandaag getest en ja. Dus zwanger vanaf november. Dank je lieve Anny, we bellen snel.




Ervaring van Patricia met paragnost Anny   Ervaring van Patricia met paragnost Anny   Ervaring van Patricia geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Wow, Anny je zat gelijk er goed bovenop.je bent een topper.




Ervaring van Juan met paragnost Anny   Ervaring van Juan met paragnost Anny   Ervaring van Juan geplaatst op 3 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve Anny, jouw 1e voorspelling is uitgekomen gisteren. Ik kon het regelen. Ik verheug me naar de andere voorspelling die u mij gaf afgelopen dinsdag. Ik weet het zeker dat die ook uitkomt. Dikke knuffel, je bent een lieve mevrouw,
XXX Nelly.




Ervaring van Nelly met paragnost Anny   Ervaring van Nelly met paragnost Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Beste Anny
ik heb u gesproken over die man .hij neemt dus zelf contact op en dan dit jaar nog .ben heel erg benieuwd.ik laat het u wel weten.


Liefs
J.




Ervaring van j met paragnost Anny   Ervaring van j met paragnost Anny   Ervaring van j geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Lieve anny bedankt voor de fijne consult .prettig om met je te praten. je bent zeker een aanrader .bel je gauw weer op.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anny   Ervaring van Anoniem met paragnost Anny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  super medium. van de eerste keer er direct op .zonder iets te weten.




Ervaring van f met paragnost Anny   Ervaring van f met paragnost Anny   Ervaring van f geplaatst op 6 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostgratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostgratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostgratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnostgratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden